Բաղադրությունը
Խմոր
Կարկանդակի խմոր (խմորիչով) - 1 բաժին
Միջուկ
Հավի միս - 300գ
Սունկ - 200գ
Սոխ - 1 հատ
Արևածաղկի ձեթ - տապակելու համար
Աղ, սև պղպեղ
Ձու - 1 հատ (կարկանդակների վրան քսելու համար)
Պատրաստումը
Պատրաստել 1 բաժին կարկանդակի խմոր, այն բաժանել գնդերի:
Միջուկ
Սունկն ու սոխը կտրատել: Հավի միսը խաշել, մանրացնել:Խմոր
Կարկանդակի խմոր (խմորիչով) - 1 բաժին
Միջուկ
Հավի միս - 300գ
Սունկ - 200գ
Սոխ - 1 հատ
Արևածաղկի ձեթ - տապակելու համար
Աղ, սև պղպեղ
Ձու - 1 հատ (կարկանդակների վրան քսելու համար)
Պատրաստումը
Պատրաստել 1 բաժին կարկանդակի խմոր, այն բաժանել գնդերի:
Միջուկ
Արևածաղկի ձեթով տապակել սոխը, ավելացնել սունկն ու տապակել մի քանի րոպե:
Ավելացնել նաև հավի միսն ու համեմել աղով, սև պղպեղով:
Կարկանդակ
Խմորի գունդը տափակացնել, մոտ 3մմ հաստությամբ, լցնել միջուկն ու փակել խմորը:
Ջեռոցի տարայում ալյուր ցանել ու շարել կարկանդակները: Ձուն հարել և քսել կարկանդակների վրա:
Թխել ջեռուցում, 190 C ջերմաստիճանում, 25-35 րոպե:
ReplyDeleteGreat post and success for you..
Kontraktor Pameran
Jasa Dekorasi Booth Pameran
Kontraktor Booth Pameran
Jasa Pembuatan Booth