Բաղադրությունը
Բրոկոլի - 150գ
Հավի միս - 200գ
Կարտոֆիլ - 2 հատ
Գազար - 1 հատ
Սոխ - 1 հատ, փոքր (կամ կես մեծ)
Արևածաղկի ձեթ - 3 ճ/գ
Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստումը
Բրոկոլին, գազարը և կարտոֆիլը կտրատել: Սոխն անցկացնել մանր քերիչով:
Բանջարեղենը և հավի միսը խաշել՝ տարբեր տարաներում:
Խաշված բանջարեղենից առանձնացնել բրոկոլին, կտրատել: Հավը նույնպես առանձնացնել արգանակից և մանր կտրատել:
Գազարը և կարտոֆիլը, մեջը եփված ջրով, հարել բլենդերով, կամ տրորել պյուրեի նման:
Մանր քերիչով անցկացրած սոխը տապակել ձեթով՝ կես րոպե, այնուհետև ավելացնել հարած զանգվածը:
Ավելացնել նաև հավի արգանակը և համեմել աղով, սև պղպեղով:
Վերջում լցնել կտրատած բրոկոլին և հավի միսը:
Թողնել եռա կես րոպե և անջատել կրակը:
No comments:
Post a Comment