Բաղադրությունը
Ձու - 3 հատ
Կարագ - 150գ
Շաքարավազ - 1 բաժակ
Ալյուր - 1.3 բաժակ
Նարինջ - 1 հատ
Վանիլին - 1 թ/գ
Փխրեցուցիչ - 1 թ/գ (կամ սոդա)
Պատրաստումը
Նարնջից քամել հյութը և կեղևը անցկացնել մանր քերիչով:
Կարագը, շաքարավազը և վանիլինը միասին հարել, ավելացնել ձվերը՝ հերթականությամբ:
Ավելացնել նարնջի հյութն ու կեղևը:
Ջեռոցի տարան կարագապատել, վրան ալյուր ցանել և լցնել խմորը:
Թխել ջեռոցում, 180օC ջերմաստիճանում, 30 րոպե:
Իմ պաշտելի բաղադրատոմսը , շնորհակալություն /ՀափաբԸդե/
ReplyDelete