Սաղմոն - 500գ
Լիմոն - 1 հատ
Սխտոր - 3 պճեղ
Կարագ - 20գ
Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստումը
Ձուկը համեմել աղով, սև պղպեղով: Լիմոնն ու սխտորը կտրատել:
Ֆոլգայի վրա լցնել լիմոնի և սխտորի կեսը և վրան դնել ձուկը:
Ձկան վրա դնել մնացած լիմոնն ու սխտորը և փակել ֆոլգայով:
Եփել ջեռոցում, 190°C ջերմաստիճանում, 40 րոպե: Այնուհետև հանել, ավելացնել կարագը և նորից դնել ջեռոցում՝ թողնելով ևս 10 րոպե:
Խոսսքերն ավելորդ են: Ուղղակի ընտիր էր :)))
ReplyDeleteուխխխ!!! անուշ :):*
Delete