Հավի կրծքամիս - 150գ
Սունկ - 100գ
Դեղին պանիր - 50գ
Սոխ - 1 հատ
Ալյուր - 2 ճ/գ
Մայոնեզ - 3 ճ/գ (կամ թթվասեր)
Արևածաղկի ձեթ - 2 ճ/գ
Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստումը
Հավը նախապես խաշել, առնաձնացնել 1.5 սուրճի բաժակ արգանակ:
Կտրատած սոխը ձեթով տապակել, ավելացնել կտրատած սունկն ու տապակել այնքան մինչև սունկը փափկի:
Այնուհետև ավելացնել խաշած, կտրատած հավի միսն ու արգանակը: Համեմել աղով, սև պղպեղով:
Մայոնեզը և ալյուրը միասին խառնել:
Ավելացնել ստացվածին:
Լցնել փոքրիկ տարաների մեջ և վրան ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրը:
Դնել ջեռոցում. 180°C ջերմաստիճանում՝ թողնելով10 րոպե:
Սարքել եմ հենց էսօր, հենց մեր տանը ու շատ համով էր~~
ReplyDeleteԼիլուշ!!! բլոգիս ամենահավատարիմ բարեկամ!!! ապրես, անուշ լինի!
Delete